AVÍS LEGAL:


En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

Nom empresa: PETIT TRAVEL
Raó social: BARBERA TRAVEL S.L.
CIF: B64084924
Adreça: C/MORATIN, 79 - 08206 - SABADELL – BARCELONA 
Telèfon: 937244469 

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El present avís legal (d'ara endavant, el "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.petittravel.com

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre B64084924 (PETIT TRAVEL) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS.
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb BARBERA TRAVEL S.L. (PETIT TRAVEL) o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de BARBERA TRAVEL S.L. (PETIT TRAVEL) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de BARBERA TRAVEL S.L. (PETIT TRAVEL).

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
BARBERA TRAVEL S.L. (PETIT TRAVEL) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

BARBERA TRAVEL S.L. (PETIT TRAVEL) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de BARBERA TRAVEL S.L. (PETIT TRAVEL). La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de BARBERA TRAVEL S.L. (PETIT TRAVEL) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos. 

Que diuen els nostres clients de nosaltres

A Petit Travel sempre trobem el que necessitem amb una atenció personalizada i un tracte excelent

Jaume Ollé