POLÍTICA DE PRIVACITAT:

A efecte del previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal BARBERA TRAVEL S.L. d'ara endavant, (PETIT TRAVEL), amb CIF: B64084924 informa a l'Usuari que és titular de fitxers de dades de caràcter personal inscrits en el R.G.P.D. (Registre General de Protecció de Dades) en els quals les seves dades queden incorporats i són tractades amb la finalitat de prestar-li els serveis sol·licitats i enviar-li la informació sobre la nostra empresa que pugui ser del seu interès.

ENVIO I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
L'enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els serveis prestats per (PETIT TRAVEL). Així mateix, el no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure's, registrar-se o rebre informació d'aquests serveis.

D'acord a l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseqüència del seu enviament de dades personals, seran incorporats a un fitxer titularitat de (PETIT TRAVEL) amb domicili C/MORATIN, 79 - 08206 - SABADELL - BARCELONA, tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes en el Reial decret 1720/2007.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITADES.
L'Usuari que envia la informació a (PETIT TRAVEL) és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant-se (PETIT TRAVEL) de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.

(PETIT TRAVEL) no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboració pròpia i de les quals s'indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc assumeix responsabilitat alguna quant a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l'ús d'aquesta informació. S'exonera a (PETIT TRAVEL) de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l'Usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per (PETIT TRAVEL) sempre que procedeixi de fonts alienes a (PETIT TRAVEL).

CESSIÓ DE DADES A TERCERS.
De conformitat amb el que es disposa per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'Usuari dóna el seu consentiment per a la inclusió de les seves dades de caràcter personal en un fitxer del que és titular BARBERA TRAVEL S.L., i que les mateixes puguin ser cedides a terceres entitats relacionades amb el titular del fitxer, per al bon fi de la gestió encomanada , sempre que aquesta cessió quedi justificada.

En aquest sentit, li indiquem que disposa de trenta dies per manifestar, per escrit, la seva negativa al tractament de dades descrit. Si transcorregut aquest termini no hagués manifestat la seva disconformitat en el sentit indicat, s'entendrà que presta el seu consentiment per al tractament de les seves dades de caràcter personal en els termes indicats anteriorment. D'altra banda, li comuniquem que podrà vostè exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a BARBERA TRAVEL S.L. en C/MORATIN, 79 - 08206 - SABADELL - BARCELONA; o ben remetent un missatge a l'adreça de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

EXERCICI DE DRETS D'ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCELLACIÓ I OPOSICIÓ.
Podrà dirigir les seves comunicacions i exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través de correu postal en C/MORATIN, 79 - 08206 - SABADELL - BARCELONA, o al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. juntament amb prova vàlida en dret, com a fotocòpia del D.N.I. i indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT.
L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament de les mateixes per part de (PETIT TRAVEL), en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVADESA.
(PETIT TRAVEL) es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En dites suposades, (PETIT TRAVEL) anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica. 

Que diuen els nostres clients de nosaltres

A Petit Travel sempre trobem el que necessitem amb una atenció personalizada i un tracte excelent

Jaume Ollé